ola, spet blogamo!

podomače

v mojem prvem blogarskem poskusu "frišno Novo Jutro" sem se večinoma ukvarjala s tem, kako se preživeti z risanjem. Delala sem od doma in ogromno enega časa porabila, da sem svoj delovnik zavila okoli svojih otrok, moža in psa.

Zdaj se ukvarjam s tem, kako preživeti z risanjem po skodelicah, imam krasen studijo v Tobačni, ampak ogromno časa porabim, da pomirim svojo slabo vest, ker me otroci mož in pes tako redko vidijo.

Daleč od tega, da se čutim sposobno napisati knjigo: "Kako se lotiti malega biznisa, da bo cvetel in vi z njim" bi pa verjetno sprejkela avans za knjigo z naslovom: "stvari, ki se jim kaže izgoniti, ko štartaš majčken bizniš, če nočeš preživeti vsega časa v ofisu, ves siten, s praznim tošlom in iščoč službe v javni upravi"

In o tem kanim pisat.

 

lepo pozdravljam

polona

 

 


Share this post

 • Petra

  Super. Čakamo na objave.
  Drugače pa lahko iz prve roke povem, da si v javni upravi tudi ves čas v ofisu in s praznim tošlom. In šef je še bolj siten od tebe. :)

 • Yema

  Jeeeeej, Polonapolona je back! :D WOOOHOOO. (Sem hotla rečt da grem odpret šampanjc, pa bo treba bit content z Radlerjem,ampak mehurčki štejejo) Čin čin!

 • matilda

  Helouuu Gorđus !


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published